Amallah se sincera sobre la seua etapa en el València

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2023/09/IZQ_8638-scaled.jpg

Selim Amallah, migcampista del València CF prestat pel Reial Valladolid, ha valorat en Arabia News la seua fallida cessió a Mestalla. El futbolista va forçar el passat estiu per a jugar en el club valencianista, però transcorreguda pràcticament la totalitat de la temporada el seu balanç és com menys discret.

Als seus 27 anys, el futbolista internacional amb el Marroc va anteposar el projecte valencianista a seguir amb el Pucela en Segona Divisió i continuar sent líder de la medul·lar. L’aposta no li va eixir bé ja que a hores d’ara podria dir-se que entre tota la competència que ha tingut no ha acabat de destacar per a guanyar-se un lloc i que no s’ha afermat als ordes de Rubén Baraja.

Amallah s’ha sincerat sobre este tema en l’entrevista feta al seu país. “Al principi vaig pensar que anava a jugar més”. “Jugar en Primera Divisió era un somni i l’he aconseguit”, ha manifestat. No obstant això, Amallah es prefereix quedar amb l’experiència i l'”aprenentatge“. “Reconec el valor d’aprenentatge que m’ha oferit esta temporada. Francament estic molt feliç de ser ací”.

 

The post Amallah se sincera sobre la seua etapa en el València appeared first on Blanquinegres.com.

×