Avanç important de l'Atlètic de Madrid per Mosquera

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/03/gettyimages-1780238487-612x612-1.jpg

L’Atlètic de Madrid sempre ha mostrat el seu interés per Mosquera i ja ha mogut fitxa i ha donat un avanç important. Segons ha informat À Punt, el club madrileny ja negocia amb l’entorn del jugador valencianista per a fer-se amb els seus serveis la pròxima temporada.

Mosquera, petició expressa de Simeone, és una de les sensacions del club de Mestalla on està quallant una gran temporada. La idea i el desig del club de Mestalla és no realitzar la venda esta temporada i esperar una revalorització superior del jugador, però estarà a l’espera del mercat.

Des que va ascendir des del segon equip s’ha convertit en un fixe per a Rubén Baraja i ja acumula 44 partits oficials amb el club. Un rendiment que no ha passat desapercebut per a un dels equips grans de la lliga que ja lluita per a aconseguir fitxar-lo.

L’Atlètic de Madrid, de fet, es torna a fixar en el València per a fer negocis. Al mercat d’hivern ja va aconseguir els serveis de Gabriel Paulista per a reforçar la parcel·la defensiva i, ara, vol tancar eixe procés de renovació amb un jugador que agrada i molt.

The post Avanç important de l’Atlètic de Madrid per Mosquera appeared first on Blanquinegres.com.

×