Creix el suport a la proposta de buidar Mestalla com a protesta a Meriton

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/03/IZQ_7192-scaled.jpg

Este divendres, 10 de maig, l’associació de socis del València, Libertat VCF, celebrarà una assemblea crucial per a determinar la pròxima acció de protesta contra la gestió de Meriton en el club. Després de la recent manifestació del 2 de març, on més de 20.000 persones van expressar el seu descontentament des de l’Ajuntament fins a l’estadi en l’Avinguda de Suècia, el president de Libertat VCF, José Pérez, ha suggerit la possibilitat de repetir l’estratègia de buidar l’estadi, similar a la protesta del 21 de maig de 2022 contra el Celta de Vigo.

La mesura de buidar l’estadi ha cobrat força entre els aficionats com una forma contundent d’expressar la seua desaprovació cap a Meriton. No obstant això, l’assemblea del divendres també considerarà altres opcions de protesta dins de l’estadi. Un dels principals factors que influiran en la decisió serà la situació esportiva de l’equip i les seues possibilitats de classificar-se per a competicions europees.

A més, es debatrà la duració del buidatge de l’estadi, si s’estén durant tot el partit o si es limita a un període simbòlic, com els 19 minuts que es va buidar l’estadi en la trobada contra l’Athletic de Bilbao el 23 de febrer passat.

El partit triat per a dur a terme l’acció de protesta serà el València – Girona, programat per al cap de setmana del 18 i 19 de maig. Una vegada que s’haja decidit la mesura, Libertat VCF i altres col·lectius d’oposició a Meriton realitzaran una crida per a la màxima participació dels aficionats en la protesta.

The post Creix el suport a la proposta de buidar Mestalla com a protesta a Meriton appeared first on Blanquinegres.com.

×