El València posa l'ull en Martín Satriano per a reforçar la davantera

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/05/Marin-Satriano.jpg

El València CF ha posat els seus ulls en el jove davanter uruguaià Martín Satriano, actualment sota els colors de l’Inter de Milà i cedit al Brest, equip francés. Amb un rendiment destacat en la seua temporada en la Lligue 1, Satriano ha cridat l’atenció de diversos clubs europeus, però és el València qui ha mostrat un interés particular a assegurar els seus serveis.

Als seus 21 anys, Satriano ha demostrat tindre un potencial prometedor, destacant-se per la seua habilitat per a desequilibrar en l’àrea rival i la seua capacitat per a finalitzar jugades amb precisió i ocasionar perill dins l’àrea. Malgrat no tindre uns grans números, amb 30 partits jugats en la Lligue 1, convertint 4 gols i aportant 4 assistències. El seu estil de joc s’ajusta al que busca el València en el seu procés de reconstrucció i reforçament de la seua plantilla.

Malgrat pertànyer a l’Inter de Milà, tal com ha informat El Chiringuito,  el club italià podria estar disposat a negociar el seu traspàs, buscant fer caixa mentre continuen els seus esforços per reforçar altres àrees de l’equip. Això obriria la porta perquè el València poguera concretar l’arribada del davanter en el pròxim mercat de fitxatges.

D’altra banda, segons ha informat El Chiringuito, els italians mostren interés en dos jugadors del València: el porter Mamardashvili i el central Mosquera. Esta situació podria facilitar les negociacions entre els dos clubs, establint un possible intercanvi de cromos.

The post El València posa l’ull en Martín Satriano per a reforçar la davantera appeared first on Blanquinegres.com.

×