Sent avgörande när Elfsborg vann

Det blev ett sent avgörande när IF Elfsborg vann mot Utsiktens BK i U21-serien.

IF Elfsborg åkte till Hisingen och Bravida Arena där Utsiktens BK tog emot det gulsvarta laget. Elfsborg hade tagit två segrar av två möjliga medan Utsikten jagade sina första poäng denna säsong.

Hemmalaget fick tämligen omgående hål på Elfsborg när Lorent Mehmeti satte 1-0 redan i den sjätte minuten. Fem minuter före paus kunde också hemmalaget göra 2-0, något som gav en viss uppförsbacke att plana ut under den andra halvleken. Det dröjde dock inte lång tid efter halvtidsvilan innan Elfsborg kunde reducera när Besfort Zeneli gjorde 2-1.

Elfsborg krigade för att vända matchen, något de också sedermera skulle göra. Kvitteringen dröjde dock fram till den 89′ minuten när Enzo Andren satte dit bollen, men på stopptid kom seden det efterlängtade segermålet när Camil Jebara gjorde 3-2 till Elfsborg!

Därmed har laget fortsatt full pott och toppar serien efter tre spelade matcher. Nu väntar ett uppehåll i U21-serien fram till i juli. Datum och tid är ej fastställt ännu, något vi återkommer med mer information om sedan i spelschemat.

Utsiktens BK – IF Elfsborg 2-3 (2-0)

Mål: 1-0 6′, 2-0 40′, 2-1 Besfort Zeneli 54′, 2-2 Enzo Andren 89′, 2-3 Camil Jebara 90′

Truppen: Isak Pettersson (mv), Jens Jakob Dyhr Thomasen, Eggert Aron Gudmundsson, Frode Aronsson, Leo Östman, Arvid Södeliden, Rami Kaib, Gottfrid Rapp, André Boman, Dion Krasniqi, Isak Edman, Besfort Zeneli, Camil Jebara, Enzo Andren, Ludvig Richtner, Lucas Eliasson, Viktor Nylén

Inlägget Sent avgörande när Elfsborg vann dök först upp på IF Elfsborg.