Hugo Duro i el València es reunixen per renovar el seu contracte

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2024/02/IZQ_5824-1024x683.jpg

Tal i com han informat des de la Tribuna Deportiva, el València i Hugo Duro ja negocien la renovació del contracte del jugador. Des de Cadena Ser informaven de que les reunions iniciarien tan prompte com termine la temporada 2023-2024, però pareix que les dos parts ja han començat aquestes negociacions. El contracte de Duro finalitza en 2026 i la intenció del club és extendre’l degut al gran rendiment que el davanter està mostrant durant la present temporada.

Hugo Duro té la predisposició d’escoltar la proposta que li realitzarà el València. La seua intenció es romandre al club, tot i que sap que diferents equips de la Premier League, la primera divisió anglesa, s’han interesat en incorporar-li a les seues plantilles.

Pel que respecta al sou, el d’Hugo no és dels més elevats de la plantilla, i el jugador acceptarà la proposta del València sempre i quan aquesta s’adecue a les seues peticions a nivell económic.

El davanter porta 12 gols i 4 assistències en lliga i és dels pocs jugadors que ha disputat tots i cadascún dels 32 enfrontaments de la competició. A més a més, encara que Gayà és el jugador amb més camisetes venudes, Hugo Duro ha estat el que més ha venut aquest últim mes.

The post Hugo Duro i el València es reunixen per renovar el seu contracte appeared first on Blanquinegres.com.

×