Inversors interessats en el València declaren que "fer una oferta a Lim és desconcertant"

https://www.blanquinegres.com/wp-content/uploads/2023/11/peter-lim.jpeg

No és cap secret que la situació econòmica del València no és la millor i que el club sobreviu com pot tenint en compte la limitació que suposa la gestió de Peter Lim. Aquesta situació repercuteix, sobre tot, en l’àmbit esportiu, i els possibles inversors coneixen bé el moment que travesa l’equip amb les complicacions per a la construcció del nou estadi.

Fa anys que aquests inversors han mostrat interés en adquirir el club i la possició de la directiva sempre ha sigut la mateixa: el club no està en venta. No obstant això, mai s’ha tractat de trobar altra solució per a solventar els problemes econòmics alternativa a la venda d’actius.

Hi ha ents interessats en el València que veuen l’adquisició del club com una gran oportunitat i segons informen des de Marca, havent contactat amb un fons americà, la possició instransigent de Lim complica molt les negociacions. 

Aquest fons americà ha analitzat al club en profunditat i tenen una base sustentada per executius en matèria esportiva. Estan disposats a entrar al club amb persones de la seua confiança que coneixen bé al València, però tal i com senyalen, no és res fàcil negociar amb la directiva. “Fer una oferta a Lim és desconcertant“, declaren.

Malgrat que ja s’han produït apropaments i malgrat les ganes que tenen d’arribar al València amb un nou projecte, Lim complica la situació constantment i no hi ha cap manera de negociar un acord amb ell. La postura inamovible de Peter Lim impideix l’entrada d’aquests nous inversors i, d’aquesta forma, perjudica cada vegada més al València.

 

The post Inversors interessats en el València declaren que “fer una oferta a Lim és desconcertant” appeared first on Blanquinegres.com.

×