Seger mot Varberg i U21

IF Elfsborg tog sig an Varbergs BoIS i U21-serien på tisdagen – då vann gulsvart med 3-1.

Det var dags för första hemmamatchen i U21-serien, Ligacupen västra, på tisdagseftermiddagen när IF Elfsborg tog emot Varbergs BoIS. Gästerna hade precis som Elfsborg tagit en seger i den första matchen och nu ville båda lagen fortsätta på den sviten.

Målmässigt blev det en tämligen intensiv matchinledning där Elfsborg tog ledningen efter kvarten spelad genom Per Frick. Det dröjde bara sex minuter till innan Gottfrid Rapp ökade till 2-0 och i den 24′ minuten kunde Frick göra sitt andra mål för dagen. Med tio minuter kvar av första halvlek reducerade Varberg, men närmre kom inte laget. Den andra halvleken förblev mållös och Elfsborg kunde därmed inkassera andra raka segern i serien.